Padd.

Eftersom jag vart så irriterad över det här med sadeln, att schabraket har glidit under framvalvet typ när jag rider, så har snälla E letat fram glidpadd åt mig som jag tvättat och gjort någorlunda ren. Red med den igår och den lär användas väl hädanefter. Att schabraken glider som de gjorde - varje schabrak- så kan det vara att sadeln inte riktigt passar och det blir som en "glipa" under till.
Men med glidpadden på så satt den på sin plats, otroligt skönt och nu behöver jag varken störa mig på varken sadeln eller schabraket.
Ska smörja sadeln på Imorgon, och göra den lite mer prydlig. Det enda som fattas på sadeln nu är islands stigbylgar sen är den "färdig byggd" på Elins sätt ha ha;)
Tänkte skriva lite om vad som är tänkt imorgon- Fanny åker med ut, vi rider ned till sjön med Rodi och Birre för att fika, såklart får hästana nått att äta också, då blir dem glada:-) Jag ska fixa Dimma och promenera, eller skritta det beror på om E kommit hem. Sedan ska jag longera Pjalfi, ser ut att bli en ganska mysig dag.
Mitt och Rodis favoritställe är att bada vid sjön, tyvärr så kan man ju inte bada vid denna årstid men vi båda älskar sjön ändå, bara att vara där blir man glad utav! Snart kommer vitsipporna, man kan ju inte annat än att längta!
Några bilder tagna vid sjön-->klicka på bilderna för större bild.




Kommentera♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback