Hoppning

Åkte till världens mest saknade häst Rodi, har inte vart hos han sen i Onsdags så han har fått vila sen dess vilket var bra, för nu blir det "krut" i bakarna igen dessa närmaste två veckorna.
Hopptränade idag inför Fredagen, hade ett hinder på ca 60cm i mitten så man hoppar snett igenom då vi inte gjort det tidigare. Hoppade på volt och red en bana, bra träning med snäva svängar. Vart ökad tölt istället för galopp några gånger^^

Rodis skritt var helt Wow idag, han har ganska dålig skritt och hans bakhovar hovar 1 meter bakom där framhovarna sätts ned typ, men idag så fick han en riktigt riktigt fin skritt. Han satt "hoven i hoven" och fick ett bra övertramp ibland - om det nu heter så- riktigt fint var det. Har jobbat mycket med just skritten på sista tiden, fick ett bra tips från Tess när vi tränade i Götarsvik vilket visades funka HUR bra som helst. Fick ännu ett tips av Eva idag, kan skriva ett inlägg om det någon dag. Skritten kom helt av sig självt idag och han kändes så mjuk och fin, samt rejält taggad mot hindrerna;)
Så jag är riktigt riktigt nöjd.

Mobilbild från idag, haha jag har inte den bästa hopptekniken men vi kommer över iallafa;)



Kommentera♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback