os hoppning med skolan

Startade upp dagen med ny energi, åkte ut till stallet vid 8. Borstade, sadlade m.m sedan red vi iväg till ridhuset då vi hade samling kl 9.
Var ju som sagt os hoppning, nå skolgrejjs vi har sista veckorna. När vi skulle rida fram var han helt hyper, ofukuserad, stressad och jag vart likaså då det var en miljon hästar i ett litet ridhus. Vi red upp till paddocken och då slappnade han av, vi hoppade vilket gick hur bra som helst. Väl inne på banan försökte jag hålla honom i galopp hela tiden, men vart under hela banan en stor blandning mellan trav,Tölt och galopp. Rodi vcka det vart jätte taggad och studsa och ja det måste sett sjukt kul ut haha!
Vart lite velingar på vissa hinder så vi typ vingla mot hindrerna " ska vi komma över, ska vi inte osv" men vi klarade hela banan. Vart 1 vägring och två bommar åkte ned, Rodi var så duktig idag, han var inte stel eller något efter gårdagen så var sååå glad på morgonen:)

Gick jätte bra för Nellie också, haha vi var dem enda med islandshästar, poweeeer alltså.
På eftermiddagen skritta vi ut på Rodi och Blesi.. Rodi behöver röra på sig och få vara ute så han inte står i box så länge, vart en jätte mysig väg dock lite läskig när vi trodde någon skulle komma och springa efter oss hahah. typiskt oss!
wellwell, Rodi är hemma nu och såg nöjd ut i hagen där han får beta massa gräs. Bästa hästen♥



Kommentera♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback