Här tränas det för fulla muggar!

Har man haft en bra dag men mycket träningsvärk? Jotack det menar du inte;)

Började dagen men sovmorgon till tio, hade två lektioner- matte och engelska, sedan red jag Blika för Berit inför ridprovet. Det går bara bättre och bättre, var så himla roligt för nu satt vi båda varven i galoppen även fast det började krångla lite efter ett tag i höger varv så fick vi en riktigt fin galoppfattning på spåret/volten.
Red direkt efter "Julle", Sara kollade lite på honom och han ser bra ut, kan börja gå lektioner nästa vecka som vanligt igen. Tränade mycket skritt och tölt på honom, försöka få honom att slappna av och släppa i sidorna. 

Åt lite god mat innan nästa häst var på tur. Då bjöds det på fint väder och solsken efter en dag med regn och rusk. Gambri var riktigt duktig och busig idag, hehe så kul att han verkligen kan bjuda på sig själv:-) Avslutade med en skritt tur runt området så han fick sträcka på sig. Riktigt roligt var det att rida idag- igen, trots all träningsvärk som dras efter en. Kommer bli värsta grymma biffen snart efter allt gående, ridande och tränande;)

Skulle gymmat med Maja kl 7 men var så härligt ute så tro det eller ej, men efter mycket om och men så fick jag henne att gå med på en springtur! Fy satan vad trött jag kommer vara, kommer alltså somna som en stock sen;)
 
 
 
 Kommentera♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback