Är du redo att fullfölja ditt mål/nyårslöfte?

Mål för 2013 har många gjort klart för sig, dem håller, dem spricker, dem "funkar" ibland, dem kommer och dem går. Men hur ska man egentligen göra/tänka för att hålla kvar motivationen till att fullfölja målet året ut, och kanske ännu längre? Det du bör vara är villig, positiv och engagerad. 
 
Villig:
Om du ska klara att nå dina mål så måste du självklart vara villig, som t.ex när vi håller på med hästarna är det jätte viktigt att vi är villiga till att göra saker, motivera både en själv och ryttaren. Om vi bara släpper allt och tänker " äh, jag gör det imorgon" då vet ju dem flesta att det Aldrig kommer hända. Hur ska du då komma någon vart? Du måste se till att du går ifrån tv, dator och allt annat som är så mycket "viktigare", vad kan vara viktigare än att ta hand om ett annat lite till exempel, eller vad är viktigare än din hälsa och att du ska må bra? Det här är sånna saker man själv bestämmer hur dem ska vara, och genom att vara villig till kanske till och med nya saker så kan du få ett mycket bättre liv och uppnå dina mål.
 
Positiv:
Vad det än gäller så ska man alltid vara positiv till saker, även när det går dåligt. Det kan vara hur svårt som helst att vara positiv när allt går åt andra håller, man tänker för mycket på det som inte går bra. 
Det är även ett utav mitt mål 2013 då jag har så lätt för att vara bli besviken/sur och lika lätt för att bli glad igen, men när saker och ting inte går vägen så kan jag vara besviken i flera timmar... Att vara positiv hör även till för att kunna ta sig fram, det är lika viktigt som de andra två punkterna jag satt upp. Det är även kul att umgås med den som är glad och positiv, då kan man även få med andra och göra saker tillsammans om du har som mål att träna regelbundet.
 
Engagerad:
För att komma nån vart måste vi själva vara engagerade till att få fram det vi vill, för att sedan lyckas. Du kan se till att ändra saker och tänka igenom ditt mål riktigt noga, vara delaktig i allt som hör till i målet och leta information/få hjälp över hur du ska göra. Det handlar om att man verkligen fokuserar, tror på sig själv och sedan ser till att göra det. I den här punkten tillhör egentligen alla punkter.. Villig, Positiv och engagerad, vilket nog tillhör alla en gnutta. 
 
Det var mina råd till er för att fullfölja era mål 2013, hoppas ni alla lyckas. And stay positiv!:-)
 



Kommentera♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback