Hej!

Var ett tag sen man kikade in här! Jag bloggar fortfarande på www.islandsteam.horseworld.se men tänkte uppdatera lite här idag. 
I onsdags var vi på Lag-SM uttagning på Dille, det gick jätte bra tycker jag och alla var så himla duktiga. Vi fick en totalpoäng hela laget på 5,82 vilket var jätte bra jobbat:-) 
 
Gambri har vart helt underbar och snart ska de släppas ut på bete vilket skulle gjorts igår, men efter lite saker så blir det framflyttat;)
Idag har jag packat ner nästan hela mitt rum, det ska börjas i tid... haha nejd men om en vecka går jag på sommarlov och mina föräldrar kommer på Lördagen så åker jag hem Söndag den 2:a Juni. Tänk vad tiden går fort och snart har jag bott här i Jämtland i nästan ett år! 
 

www.islandsteam.horseworld.se

Ser att det fortfarande är 2/3 av mina läsare som kollar in här varje dag, super kul tycker jag men jag har alltså flyttat över www.islandsteam.horseworld.se. Fler möjligheter till design osv kommer komma då dem håller på att jobba för fullt för att kunna lansera hela sidan nu till veckan. Då kommer det bli bättre och jag längtar tills möjlighet med koderna kommer!
 
För övrigt har jag det bra, ska gå lite kurser denna vecka så har inge mer skola from idag. För att uppdatera er som fortfarande är här inne så går träningen med Gambri mer än bra, han ska faktiskt tävla den 19 maj inför examen med en trea då hennes skolhäst är halt så vi får hejja på dem! Den 22 maj är det ju Lag-SM uttagning vilket laget ser sjukt mycket framemot.. Roligaste tävlingen på året enligt mig!! 
 
Så hoppas ni följer med mig över på www.islandsteam.horseworld.se kommer fixa domänen sen också till .se och massa roliga saker kommer hända. Keeeeep going to my new blog:)

http://islandsteam.horseworld.se/

http://islandsteam.horseworld.se/ http://islandsteam.horseworld.se/ http://islandsteam.horseworld.se/ http://islandsteam.horseworld.se/
20130503-215911.jpg
 

Dagens Gambriboi:)

Helt underbar var min lilla Gambri på dagens lektion. Vi hade galopparbete/ galoppbommar och han tycker ju det är galet kul med allt han får hoppa över. Så himla rolig han är när man verkligen ser öronen spetsas, fattar rätt galopp redan på långsidan för han vet Exakt vad som händer! Haha:)

Myste riktigt mycket med han efteråt och satt i boxen medans han la huvudet i knät. Känns så skönt att ha honom där när man bara vill tänka! Tänkte han skulle få vila imorgon då jag ska till sjukhuset och på Lördag är det ju Lag-SM träning så han är uppvilad- skruttisen:-)