Kungaskogens Islandshästar startar ridskola.

Skriver på Bloggen också dårå, lat som jag är kopierar jag direkt från hemsidan.
Men ni som vill börja på ridskola, dvs sveriges bästa ridskola med islandshästar/shettisar / grymt härligt folk... med härligaste miljön bör kolla in hemsidan!
http://www.kungaskogen.com/

Ridskolan

 

Nu äntligen är det dax för ridskolan att rulla igång!

Vi kommer ha våran lektionsverksamhet måndag till torsdag, hör gärna av er om ni har önskemål om dag så försöker vi pussla ihop grupperna så det passar alla.

Vårat mål är att driva en ridskola med "det där lilla extra", att harva runt i en paddock kan bli långtråkigt för både elever och hästar, därför kombinerar vi klassiska ridlektioner med uteritter, körning, NH-träning, voltige etc.. Det ska med andra ord vara roligt att rida, både för häst och ryttare!

Knatte gruppernas lektionstid är 45min, observera att det gäller den totala tiden för lektionen, inte ridtiden, barnen får hjälpa till lite smått men jag fixar iordning hästen åt er, så där krävs ingen hästvana av föräldern, däremot är det ett krav att du som förälder eller annan vuxen person, är med och leder barnet, detta för att barnet ska känna sig tryggt. PRIS: 1250kr för 10gånger, möjlighet finns att dela upp betalningen ytterligare. Max 3 elever i varje grupp

Barn/ungdom gruppernas lektionstid är 60min, observera att det gäller den totala tiden för lektionen, inte ridtiden. Vi delar upp grupperna efter elevernas utbildningsnivå och tidigare erfarenhet. PRIS: 1500kr för 10gånger, möjlighet finns att dela upp betalningen ytterligare. Max 3 elever i varje grupp.

Vuxen grupperna har samma upplägg och pris som barn/ungdom gruppernas..

 

Måndagar: Knattegrupp kl 16:30, barn/ungdom eller vuxengrupp kl 17:30.

Tisdagar: Knattegrupp kl 17:30, barn/ungdom eller vuxengrupp kl 18:30.

Onsdagar: Knattegrupp kl 17:30, barn/ungdom eller vuxengrupp kl 18:30.

Torsdagar: Knattegrupp kl 17:30, barn/ungdom eller vuxen grupp kl 18:30.

Privatlektioner kan bokas på övriga tider.PRIS: 250 kr för 60 min.

  • Knattarna rider på våra små och shyssta shettisar, övriga elever rider på våra välutbildade islanshästar.
  • All ridning sker på egen risk, det är upp till dig som vuxen att se till att du och eller ditt barn har en olycksfallsförsäkring.
  • Hjälmar finns att låna både för barn och vuxna, tyvär har vi ännu inga ridvästar/skyddsvästar att låna ut, men det är nått vi starkt rekomenderar att ni använder.
  • Ridlektionerna betalas i förskott och skall finnas på vårat konto senast två dagar före planerad ridskolestart.  Betalning sker till Kungaskogens Islandshästar, Bankgiro nr: 718-6117, glöm ej att skriva vem pengarna kommer ifrån!!

 

Vid frågor och bokning av ridlektioner ring Frida på 070-3210717 eller maila till[email protected]




Kommentera♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback