www.eephoto.blogg.se

Glömt att skriva, MIN NYA blogg är startad och jag är super nöjd, ganska lättat också över att kunna se statistik;)

På www.eephoto.blogg.se finns nu också en tävling jag tycker ni ska vara med i! Klicka HÄR
 
 
 
 
 
 
 

S U P R I S E....

......"Elin är inte tillbaka, fast ändå så är hon ju det" Just nu håller jag på att fixa photoshop, all denna elände med nedladdningar och skit... men värt det i slutändan. Kan ju säga att ett nytt objektiv snart landar i mina händer, är dock röd imorgon så vet inte om det levereras något då? Annars får jag vänta hela helgen och hoppas det kommer i början av nästa vecka, dem brukar vara ganska snabba med leverans annars:) Har såna fina föräldrar som ställer upp i alla lägen. 
 
Det ska plåtas hela sommaren, en ny blogg, nytt namn, ny design, nytt allt kommer förmodligen komma. Får se om det blir två eller en blogg, hehe suprises är det gott om... även för mig själv. Är föressten hemma på sommarlov just nu och allt är så grönt och fint, massa färger är framme. Får se nästa gång jag uppdaterar här, känner mig så pepp när massor av läsare är kvar här, statistiken går upp för varje dag konstigt nog:)
Och en till sak som hänt, vi är nu kvalade till Lag-SM med tredje bästa kvalpoängen, dock är Gambri halt/behandlad just nu men ska vara klar till start enligt vetrinär, får hålla tummarna!!
Kram- www.islandsteam.horseworld.se
 

Planerna ändras.. men är glad ändå...

Det verkar ta sin lilla tid för horseworld.se att få fram statistik å dylik. Så nu tänkte jag sakta men säkert börja göra om en helt ny blogg med en helt ny design, nytt namn och ja allt. Kommer fortätta på www.islandsteam.horseworld.se tills vidare, måste tänka hur jag ska göra för har även fått en sammarbetsförfrågan vilket inte gör mig lika "frigiven" i kontraktet. Det är jätte kul, men ja... mer min grej och mer att jag måste ha det "fast".  
 
Till veckan kommer jag ev få nytt objektiv, super glad är jag över det och att mina föräldrar ställer upp för något jag verkligen vill ha. Gör mig så glad efter att ha vart så ledsen över att i stort sett missat chanserna till sommarjobb då planerna var att jag skulle resa i totalt 6 veckor, men dem planerna ändrades pga olika skäl. Så nu sitter jag här i soffan och undrar hur tusan jag ska få ihop pengar? Man vill inte leva på sina föräldrar när dem lägger ut så mycket för en, visst, jag är omyndig men känslan att kunna säga att "detta har jag tjänat ihop för egen slant" skulle kännas grymt, särkillt när jag drar in pengar på det. Kan inte säga så mycket då jag vill ha det som ett hemligt projekt tills det är klart, men just nu för mig själv ekonomiskt så kommer vi skaffa in lite i taget vilket kommer dra ut på det hela, samtidigt som jag sparar inför Island och massa annat är på G. Men grymt överasskade kommer nog alla bli:-) 
Den här "grejjen" är inte direkt Wow-tjoho för andra kanske, men för mig är det de då jag verkligen älskar allt nytt och saker som kan få människor att inspireras vilket jag hoppas kunna förmedla i "konsten". Känner nu också i farten att den blir mycket "", men kan inte uttrycka mig på annat sätt haha!
 
Kul ni som fortfarande är kvar på denna blogg och håller koll på uppdatering. Här kommer lite bilder på sånt som hänt... dvs från i Lördags, dagen innan jag åkte hem på sommarlov! (och imorgon åker jag ut till älskade älskade Rodi)