Favoritoutfit/ bäst& "sämst".

Elin:
Marinblå pikétröjja
Rutiga ridbyxor med svart helskoning
Läder ridstövlar,med bling
Svarta läderhandskar

Rodi:
Marinblått dressyrschabrak
Svart träns med engelsk nosgrimma, eller remont.

Allt på bilden är från Hööks, förutom min hjälm som är från Glada hästen, och strumporna som är från Stockholm Horse Show. Tränset vet jag inte vart det kommer ifrån.
Min favorit färg är marinblått, turligt nog är Rodi fux och passar så sjukt bra i den färgen. Jag har marinblå grimma, 2 tävlings piké tröjjor, marinblått schabrak, handskar, jacka... ja det mesta i den färgen, haha:)

Det bästa med Rodi:
Rodi har väldigt bra egenskaper, väldigt charmig och gör Allt för sin ryttare, sålänge man är tydlig med vad man vill. Jag burkar säga att han är en riktig gentleman, då man kan som jag, sätta upp sin lillasyster som är rädd för hästar på honom. Han känner när det är någon mindre och osäker på honom, då blir han extra försiktig. Han är snäll, orädd och bäst. Kan nog inte nämna en sak just är det bästa med honom:)

Det "sämsta" med Rodi:
Det finns inget som jag kan säga är sämst med Rodi, han har sina bra och dåliga sidor. När det regnar och är tråkigt väder ute, så blir han ofta på dåligt humör vilket resulterar till timmar i hagen för att ens få tag på honom. Det är något ja tycker är synd, att han är svårfångad när han är på dåligt humör. Man kan inte bara gå fram till honom annars heller, om man bara vill mysa i hagen, det går inte. Vi får mysa i stallet eller utomhus istället:)




Kommentera♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback