Lång dag här i Jämtland

Trött efter en låååång dag, vi har hunnit med mycket. Några körde och vi gick mest runt jag och Amanda. Sen åkte vi med wången bilen/transporten, samt den as gymma Wången hästbussen(som jag satt i haha) för att hämta lite hästar. Först stanna vi för att handla choklad på Åre chokladfabrik om det nu heter så, sen stanna vi för att handla bullar. Efter det vart det den extremt långa färden för att hämta hästarna, vi var typ vid fjällen fast nedanför.
 
Väl där var det total kaos, folk och hästar överallt och hästar som stegra och vägra gå in i transporterna. Tog nog 2 timmar att bara få in hästarna i transporten. Jag stod där med en super snäll häst som inte skulle med just då, kolla när alla andra slet;)
Dessa hästar lånar vi, några ska även stå kvar här då familjen snart ska flytta nedåt. Hästarna är med i turridning verksamhet, där dem rider vid bergen eller ah och upp till skidbackar och upp till toppen. As häftigt, speciellt när det är så fräna vägar här! Dem ska vi allafall rida på imorgon, traveleverna ska även dem med så det bli ju kul.
 
vi var jätte hungriga när vi kom hem, som tur var blev det taccos:-) Kollade även när Gummi red en AS SNYGG häst idag, säger bara WOW!!
 
Här kommer lite bilder från idag.
Jämtland todayJämtland todayJämtland todayJämtland todayHämtat hästar från fjällen (eller a, lite nedanför) tog 2 timmar å lasta envisa hästar
 



Kommentera♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback