Onsdag 30/5

Red Rodi i paddocken idag, kände att det var på tiden innan han ska vila. Har ridit ut mycket på sista tiden. Fokucerade mycket på formen idag, traven satt galant och han fick med baken mycket bra idag. Han sköt inte ut bogen och vart som en banan när vi red på en volt, var väldigt nyttigt att träna på det förra veckan.
Tränade mycket på tölten idag, väldigt bra underlag, korta tölten sitter hur bra som helst, likaså mellan tempot och den ökade tölten får vi rida ut på vägen och träna på någon dag. När jag vill för mycket, så brukar det bli att han rollar och så.. så får inte "rulla fram" för fort utan se till att samla Rodi ordentligt och ha samma energi.
Rodi var verkligen trött idag, han kändes slö och orkade knappt jobba, fast duktig var han allt:) Skönt med vila för honom snart, det förtjänar han.

Imorgon kommer jag inte blogga, kanske på kvällen. Ska till Stockholm imorgon- igen- fast denna gång inte med Kamratstödjarna, utan med hela Art-Media profilen. Sen är det bara chill vecka/or kvar i skolan SEN är det sommarlov!
Kommentera♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback