Gambriboi flyger!

Herregud vilken rolig ridlektion på bästa Gambri idag, kungen efter min lilla Rodi;) vi hade bommar och lite hoppning.

Först skulle man rida ute på fyrkanten, från K till E skulle man rida i normal takt trav med energi, sedan från E till H skulle man länga traven och ha mycket framåtbjudning i hästen. Sen saktar man återigen ned till arbetstempo och rider på C volten där man kan passa på att runda hästen för skänkeln och ja men ställa han lite. Ut till M och gör samma sak sedan A volten, och så fortsatte det.

Det andra vi gjorde var att rida på ena halva av ridhuset, vänder och travar upp över tre bommar. Shiit vad fin trav Gambri fick och det gick riktigt bra!

Sist skulle vi två och två rida på andra halvan av ridhuset på stora volten där man ska komma i trav, fatta galopp ca halva varvet för att sedan komma på sockerbiten. Var ganska lågt men Gambri tycker det är sååå kul så i början hoppa han en halvmeter innan och högt över, men efter ett tag hitta han när man skulle hoppa. Haha hoppstjärnan!;)

Snart ska jag gå på min jour med Hannaboi och Julle fick ridas med hästkö idag så behöver inte rida honom, tar nog en springtur istället:)
Kommentera♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback