Träningsdax!

Godmorgon! Vaknade vid 10 idag, gick ner och käkade frukost och insåg såklart att Wärdshuset bjussar på våfflor... vem kan stå emot det på en Lördag liksom? Det funkar verkligen inte att vara nyttig här uppe på helgerna, men man kan ju alltid försöka;) Har storstädat vilket var mer än behövligt... vuxenpoäng delux.
 
Ska snart dra på mig träningskläder och ner till gymmet, får bli det vanliga.. springa på bandet, cykla och träna mage och ben. Det är så sjukt tråkigt egentligen att vara på gymmet för helst av allt vill man ju vara ute och springa i terrängen, så våren får skynda på sig lite. Likaså om man inte har nån med sig så blir det extremt tråkigt, av någon konstig anledning då man i stort sett tränar själv iallafall.
 
Jaja, allt kan inte bli som man vill. Vädret är kaos anyway. Ska hinna med ner till stallet också, Gambri ska fixas, sen hade jag tänkt att träna lite från marken med honom(halt och positioner) men han får nog bara bli ompysslad idag då det är hopptävling. Det är han värd efter att ha vart så gudomligt duktig igår!!
 Kommentera♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback